Caatjes Lekkernijen

Streekproducten uit Twente 


Verkrijgbaarheid.


Al deze lekkernijen kunt u bestellen door een                                   mail te sturen naar caatjeslekkernijen@gmail.com                             of via app of telefoon; 06 431 28 336.

Mijn lekkernijen zijn verkrijgbaar bij Hedevelds Bio ei in Hertme, Landgoedwinkel het Reef in Hengelo, Slijterij De Barrique in Borne, Lunchroom/Delicatessenzaak Happen bij de baas in Almelo, Deventer Mosterd en Delicatessen in Deventer, Delicatessenwinkel De Kuipershoeve in Rijssen, De Manderveense aardbei in Manderveen, De Kaasshop in Huissen, VakantieparkHet Molke in Zuna, bij Landgoedwinkel aan de Dinkel in Denekamp. delicatessezaak de Leckernij in Enschede, Wijnbeleving in Diepenheim, Het Bouwhuis in De Kleine Overstraat. Ook bij Zunakaas in Zuna, het Schuurtje in Rijssen, boerderijwinkel de Steffen in Almelo, Boerderijwinkel de Hulleboer in Vriezenveen , Weivarkens in Daarle,  Zuna Kalfsvleeshouderij in Zuna en bij de blauwe bessenboerderij in Gasselternijveen en de Kaasbank in Orvelte en Borger. Het assortiment is aangepast aan de visie van de winkels, dus u vindt in deze winkels verschillende producten van Caatjes Lekkernijen.

 Soorten Tapenade:  Geroosterde Uien, Koriander, Spaanse, Twentse, Olijf, Italiaans, Walnoot, Shiitake tapenade met zomertruffel en Caatjes Tapenade, een zalige tapenade met courgette, tomaat, knoflook, walnoten en een heleboel Parmegiano Reggiano !


Confituren met suiker; Uien confituur,  Asperge conffituur, Blauwe bessen confituur met Limoncello.

        Het aanbod is afhankelijk van de seizoenen.

Soorten Spreads: Gemberspread, chilispread, paprikaspread.

Soorten dips;  Appel/Munt, Twentse Bierdip.


Daarnaast is Caatjes Lekkernijen te vinden op                diverse streekmarkten in Overijssel.

Elke eerste zaterdag van de maand op de streekmarkt in Delden.


Zo 24-7 Fair bij Singraven Denekamp

Zo 31-7 Orvelte

Zo 7-8 Orvelte

Zo 14-8 Blauwe bessenboerderij Gasselternijveen

Wo 17-8 Jammarkt Neede

Zo 21-8 Orvelte

Za 27-8 Reuzenfair Ellen en Brammert

Zo 28-8 Herfstfair Kleindijk

Al deze lekkernijen kunt u bestellen door een                                   mail te sturen naar caatjeslekkernijen@gmail.com                             of via app of telefoon; 06 431 28 336.Mocht u niet kunnen wachten, dan kunt u de lekkernijen bestellen      door een mailtje te  sturen naar caatjeslekkernijen@gmail.com.

Bellen naar 06 - 431 28 336 kan natuurlijk ook.


 
Op deze streekmarkten lkunt u kennis maken met deze heerlijkheden      en geef ik graag uitleg over hoe ik dit alles maak. .

 

 

 

 

 NIEUWTJES

Sinds half augustus zijn Caatjes Lekkernijen ook verkrijgbaar in Drenthe bij de Kaasbank in Borger, Orvelte, Ter Apel en in Coevorden. 

 

 

Ook in Haaksbergen kunt u terecht voor de lekkernijen van Caatje.

 

 

Bij Aanstreekelijk in Delden en in Oldenzaal kunt u alle lekkernijen van Caatje vinden.