Caatjes Lekkernijen

Streekproducten uit Twente 

Ons bedrijf

Gezien onze haastige maatschappij maken wij uw leven graag wat gemakkelijker en bourgondischer. Geniet van onze pure smaken, zonder overbodige, onnatuurlijke toevoegingen. Wij maken zo veel mogelijk gebruik van ingrediënten uit eigen (of andermans) tuin.

Al deze lekkernijen kunt u bestellen door een                                   mail te sturen naar caatjeslekkernijen@gmail.com                             of via app of telefoon; 06 431 28 336.


Caatjes Lekkernijen bij

Master Chef Holland 2015

Op 15 januari 2015 waren de opnames van Master Chef Holland 2015 in Denekamp bij de Buffalo Farm. Als streekproducent mochten wij onze lekkernijen beschikbaar stellen en tot onze grote vreugde zijn deze ook gebruikt tijdens de wedstrijd.

 

In 2018 heeft Caatje mee mogen doen met           De Nieuwe Lekkerbek van omroep MAX.


Caatje introduceerde haar zelfbedachte Gemberspread voor de jury. Een heerlijke pittige spread, die toch heel fris is door de combinatie met sinaasappel en citroen.  Verukkelijk op een stukje oude kaas, op cake, op een gebakken kippetje, maar ook op sushi. Sinds Februari 2019 heeft Caatje ook bonbons van pure chocolade met de gemberspread als vulling. Onweerstaanbaar !

 
Ook Caatjes Tapenade, de nieuwste, (en de lekkerste), is een super tapenade gemaakt van courgettes uit eigen tuin, zongedroogde tomaatjes, beetje knoflook, veel walnoten en veel Parmegiano Reggiano, een heerlijke Italiaanse kaas. Deze smaakt het lekkerst op een simpel stokbroodje. Wees er wel snel bij, want hij gaat hard !