Caatjes Lekkernijen

Streekproducten uit Twente 


Winkel

Onze producten zijn o.a. verkrijgbaar bij Dille en Kamille in Enschede en Van Sinckel in Vorden en bij  https://www.ruttmans.nl/   in Assen.  Ook bij Landgoedwinkel aan de Dinkel in Denekamp, Shiitake kwekerij Masselink in Tilligte, Wijnbeleving in Diepenheim, Bessenkwekerij de Greftenhoeve in Vriezenveen, L'Academia in Ootmarsum, https://aanstreekelijk.nl/in Oldenzaal en zelfs bij Het Bouwhuis in De Kleine Overstraat en https://mattiestrattoria.nl/ in de Grote Overstraat in Deventer  zijn ze te verkrijgen. Het assortiment is aangepast aan de visie van de winkels, dus u vindt in deze winkels verschillende producten van Caatjes Lekkernijen.

.


Soorten Tapenade:  Geroosterde Uien, Koriander, Spaanse, Twentse, Olijf, Walnoot, Shiitake tapenade met zomertruffel. NIEUW: Caatjes Tapenade, een zalige tapenade met courgette, tomaat, knoflook, walnoten en een heleboel Parmegiano Reggiano !

Seizoenstopper : Caatjes Tapenade. Deze tapenade bevat alle ingredienten die Caatje lekker vind.

Confituren met suiker; Uien confituur,  Asperge conffituur, Blauwe bessen confituur met Limoncello.

        Het aanbod is afhankelijk van de seizoenen.

Soorten Spreads: Gemberspread, chilispread, paprikaspread.

Soorten dips;  Appel/Munt, Twentse Bierdip en Radler dip.


Daarnaast is Caatjes Lekkernijen te vinden op                diverse streekmarkten in Overijssel.

Elke 1e zaterdag van de maand op de Streekmarkt in Delden.

Zo 24-2 Bij Fooddock in Deventer.

Zo 7-4 Berenschots Molle in Winterswijk.

Z0 14-4 Boerderijfair in Loon.

Do 9-5 Lentefair Diepenveen.

Za 11-5 Molenfestijn in Eerbeek.

Zo 19-5 Carels Tuindag in Delden.Mocht u niet kunnen wachten, dan kunt u onze lekkernijen online bestellen via www.regionalhighlights.nl. maar een mailtje sturen naar caatjeslekkernijen@gmail.com kan uiteraard ook.


Op deze streekmarkten laten wij u graag kennis maken met onze heerlijkheden en geven wij graag uitleg over hoe ik dit alles maak.