Caatjes Lekkernijen

Streekproducten uit Twente 


Verkrijgbaarheid.


Al deze lekkernijen kunt u bestellen door een                                   mail te sturen naar caatjeslekkernijen@gmail.com                             of via app of telefoon; 06 431 28 336.

Tevens  zijn ze verkrijgbaar bij FOODHAL IN ROTTERDAM, umbriawijn in Bad Bentheim,  De Kaasbank in in Borger, Coevorden, Ter Apel en Orvelte. Bij het buitencentrum van staatsbosbeheer in Nijverdal, bij Landgoedwinkel aan de Dinkel in Denekamp, L'academis in Ootmarsum, Shiitake kwekerij Masselink in Tilligte, Wijnbeleving in Diepenheim, Bessenkwekerij de Greftenhoeve in Vriezenveen, Aanstreekelijk in Oldenzaal en in Delden en zelfs bij Het Bouwhuis in De Kleine Overstraat zijn ze te verkrijgen. Ook bij Zunakaas in Zuna, het Schuurtje in Rijssen en Boerderijwinkel Earpel en Zoo in Haaksbergen. Het assortiment is aangepast aan de visie van de winkels, dus u vindt in deze winkels verschillende producten van Caatjes Lekkernijen.Soorten Tapenade:  Geroosterde Uien, Koriander, Spaanse, Twentse, Olijf, Italiaans, Walnoot, Shiitake tapenade met zomertruffel en Caatjes Tapenade, een zalige tapenade met courgette, tomaat, knoflook, walnoten en een heleboel Parmegiano Reggiano !

Seizoenstopper : Asperge confituur. Deze zeer verrassende confituur is zalig op een geroosterde boterham of op een stukje jonge kaas.

Confituren met suiker; Uien confituur,  Asperge conffituur, Blauwe bessen confituur met Limoncello.

        Het aanbod is afhankelijk van de seizoenen.

Soorten Spreads: Gemberspread, chilispread, paprikaspread.

Soorten dips;  Appel/Munt, Twentse Bierdip en Radler dip.


Daarnaast is Caatjes Lekkernijen te vinden op                diverse streekmarkten in Overijssel.

Elke eerste zaterdag van de maand op de streekmarkt in Delden.


Zo 11-1o Landgoedmarkt wijngaart Hof te Dieren.

Za 24 en zo 25-10 Twente Landgoed Fair.

Za 7-11 Streekmarkt Delden

Zo 15-11 Montmartremarkt Doesburg.

Za 5-12 Streekmarkt Delden.
Al deze lekkernijen kunt u bestellen door een                                   mail te sturen naar caatjeslekkernijen@gmail.com                             of via app of telefoon; 06 431 28 336.Mocht u niet kunnen wachten, dan kunt u de lekkernijen bestellen      door een mailtje te  sturen naar caatjeslekkernijen@gmail.com.

Bellen naar 06 - 431 28 336 kan natuurlijk ook.


 
Op deze streekmarkten lkunt u kennis maken met deze heerlijkheden      en geef ik graag uitleg over hoe ik dit alles maak. .

 

 

 

 

 NIEUWTJES

Sinds half augustus zijn Caatjes Lekkernijen ook verkrijgbaar in Drenthe bij de Kaasbank in Borger, Orvelte, Ter Apel en in Coevorden. 

 

 

Ook in Haaksbergen kunt u terecht voor de lekkernijen van Caatje.

 

 

Bij Aanstreekelijk in Delden en in Oldenzaal kunt u alle lekkernijen van Caatje vinden.