Caatjes Lekkernijen

Streekproducten uit Twente 


Verkrijgbaarheid

Al deze lekkernijen  zijn o.a. verkrijgbaar bij het buitencentrum van staatsbosbeheer in Nijverdal ,Van Sinckel in Vorden en bij  Ruttmans Glutenvrije wereld  in Assen.  Ook bij Landgoedwinkel aan de Dinkel in Denekamp, Shiitake kwekerij Masselink in Tilligte,  Blije Zuivel in Bornebroek, Wijnbeleving in Diepenheim, Bessenkwekerij de Greftenhoeve in Vriezenveen, L'Academia in Ootmarsum, Aanstreekelijk in Oldenzaal en in Delden en zelfs bij Het Bouwhuis in De Kleine Overstraat en Mattie's Trattoria in de Grote Overstraat in Deventer  zijn ze te verkrijgen. Per 31 augustus ook bij Zunakaas in Zuna. Het assortiment is aangepast aan de visie van de winkels, dus u vindt in deze winkels verschillende producten van Caatjes Lekkernijen.

.


Soorten Tapenade:  Geroosterde Uien, Koriander, Spaanse, Twentse, Olijf, Italiaans, Walnoot, Shiitake tapenade met zomertruffel en Caatjes Tapenade, een zalige tapenade met courgette, tomaat, knoflook, walnoten en een heleboel Parmegiano Reggiano !

Seizoenstopper : Asperge confituur. Deze zeer verrassende confituur is zalig op een geroosterde boterham of op een stukje jonge kaas.

Confituren met suiker; Uien confituur,  Asperge conffituur, Blauwe bessen confituur met Limoncello.

        Het aanbod is afhankelijk van de seizoenen.

Soorten Spreads: Gemberspread, chilispread, paprikaspread.

Soorten dips;  Appel/Munt, Twentse Bierdip en Radler dip.


Daarnaast is Caatjes Lekkernijen te vinden op                diverse streekmarkten in Overijssel.

Elke eerste zaterdag van de maand op de streekmarkt in Delden.

Zo 17-11 Montmartre markt in Doesburg

Zo 8-12 Kerst en Wildfair in Doorwerth.

Za 14 en zo 15-12 Kerstmarkt Wezup.z
Mocht u niet kunnen wachten, dan kunt u de lekkernijen bestellen      door een mailtje te  sturen naar caatjeslekkernijen@gmail.com.

Bellen naar 06 - 431 28 336 kan natuurlijk ook.


 
Op deze streekmarkten lkunt u kennis maken met deze heerlijkheden      en geef ik graag uitleg over hoe ik dit alles maak. .

 

 

 

 

 NIEUWTJES

Bij Blije Zuivel aan de Maatkampsweg 5 in Bornebroek zijn ook diverse lekkernijen van Caatje verkrijgbaar; Aspergeconfituur, Caatjes tapenade, Walnoot tapenade, Twentse tapenade, Blauwe bessen jam met Limoncello en de Gemberspread.

 

 

 

Bij Nannie's Kaaspunt in Ommen zijn vanaf heden de Walnoot-, Olijf-, en Caatjes tapenade en de Twentse Bierdip verkrijgbaar.