Caatjes Lekkernijen

Streekproducten uit Twente 

Ons bedrijf

Gezien onze haastige maatschappij maken wij uw leven graag wat gemakkelijker en bourgondischer. Geniet van onze pure smaken, zonder overbodige, onnatuurlijke toevoegingen. Wij maken zo veel mogelijk gebruik van ingrediënten uit eigen (of andermans) tuin.

Caatjes Lekkernijen bij

Master Chef Holland 2015

Op 15 januari 2015 waren de opnames van Master Chef Holland 2015 in Denekamp bij de Buffalo Farm. Als streekproducent mochten wij onze lekkernijen beschikbaar stellen en tot onze grote vreugde zijn deze ook gebruikt tijdens de wedstrijd.

 

De amuse van het rode team bestond uit gedroogde plakjes rundvlees en buffelworst, geroosterd speltbrood en daarbij de dips en tapenades van Caatjes Lekkernijen. Caroline: " Dit is precies hoe wij onze producten bedoeld hebben, als begeleiding bij amuses, heerlijk bij kaas, worst of op geroosterd brood" (Bron; Borne Boeit)

Precies hoe het is bedoeld !

 

Caatje maakt om de zoveel tijd weer iets nieuws. Zo is er onlangs een verrukkelijke gemberspread op de markt gekomen. Deze is zalig op een stukje goede oude kaas, maar past ook perfect bij sushi. Daarnaast is er sinds kort weer de blauwe bessen confituur met Limoncello. Lekker zoet, maar met een frisse nasmaak.

Ook Caatjes Tapenade, de nieuwste, (en de lekkerste), is een super tapenade gemaakt van courgettes uit eigen tuin, zongedroogde tomaatjes, beetje knoflook, veel walnoten en veel Parmegiano Reggiano, een heerlijke Italiaanse kaas. Deze smaakt het lekkerst op een simpel stokbroodje. Wees er wel snel bij, want hij gaat hard !


 
 


Favoriete dag van Caatje is "Plankjesdag". Een heerlijk afgebakken stokbroodje met bijvoorbeeld de Twentse tapenade en uiteraard Caatjes tapenade, wat peterselie pesto,   en vervolgens allerlei heerlijke kaasjes om erop te leggen. Smikkelplankje dus.